maanantai 23. tammikuuta 2012

Lomaa lapsettomuudesta

Jollain tavalla on helpompi olo. Seuraavaan lääkärikäyntiini on pari viikkoa aikaa, sitä ennen ei tarvitse yrittää mitään. Saa sen suhteen vain olla. En ole oikeastaan ajatellut tätä puolta elämästäni pariin päivään. Ihan kuin olisin ollut lomalla. Lomaa lapsettomuudesta. Rentouttavaa.

Mietin, että jotain mukavampaakin voisi tehdä. Mukavampaa kuin kaikki kivuliaat ja nöyryyttävät kliiniset tökkimiset. Aloin haaveilla vyöhyketerapiasta. Jos tässä täytyy antaa koko kroppansa ulkoapäin tulevien kylmien operaatioiden kohteeksi, niin miksi niiden pitäisi olla kaikkien epämiellyttäviä? Vyöhyketerapia tuntuisi kivalta ajatukselta. Jotain pehmeää, jotain minua hellivää. Tehosta en sen tarkemmin ajattele yhtään mitään, eikä sillä ole mitään merkitystäkään. Eipä ole tehonnut mikään muukaan tähän mennessä, että samalla viivalla kaikki tyynni.

Olen tuntenut oloni viime aikoina ylipäätään niin surkeaksi, että haluan ilahduttaa itseäni muutenkin, hemmotella jotenkin pienesti. Päätin keskittyä hiuksiini. Hiuksiin, ihanan turhamaista. Hieron kookosöljyä tukkaani ja yritän muutenkin hoivata sitä luonnonmukaisemmin. Poispäin turhista kemikaaleista. Siis vyöhyketerapiaa ja hiustenhoitoa. Ihanan kevyttä, ihanan turhaa. Juuri sitä sydämeni nyt tarvitsee.

3 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Näkisin kyllä, että itsensä helliminen positiivisesti olisi hedelmällisempää kuin ruoskiminen ja soimaaminen.
:)

Anonyymi kirjoitti...

Suosittelen molempia! Vyöhyketerapia ei ollut kovin rentouttavaa, ainakaan eka kerta. Siis se vähän kutitti ja pisteli ja olin tietenkin kokoajan aistit "tarkkana" että mitä seuraavaksi tapahtuu kun en ollut aikaisemmin ollut. Mutta ilman muuta suosittelen! Itse olen käynyt myös aromaterapiahieronnassa, se oli aivan ihanaa!!

Pitää antaa itselleen ja keholleen mahdollisuuksia rentoutua ja nauttia. Hae body shopista jotain ihania luomutököttejä ja laita sauna päälle. Mieskin voi hyvin hieroa jalkoja :) ja toisinpäin!

Ainu kirjoitti...

Niinpä, pitää muistaa kohdella itteensäkin hyvin ja välillä hemmotella. :) Hieronta kuulostaisikin hyvältä. Etenkin nyt, kun olen yltäpäältä vanilja-lime-voiteen tuoksuinen. Ihania pieniä ylellisyyksiä. :)