torstai 9. elokuuta 2012

Uusi mahdollisuus

Me saamme sen. Uuden yrityksen. Heti kohta. Ihan pian. Voi miten minua alkoi taas jännittää.

Tänä aamuna sain sovittua meitä hoitavan sairaalan kanssa tulevat kuviot. Minua kohtaan oltiin todella ymmärtäväisiä ja rauhoittelevia. Vaikka vastaanottoajat tuntuivat olevan kiven alla, minulle kaivettiin silti tilaa. Parin viikon päästä istumme uuteen ivf-suunnitteluun, saamme uudet lääkkeet ja uuden hoitosuunnitelman. Uutta toivoa ja uutta odotusta. Me voimme onnistua.

Olen niin onnellinen. Ja innoissani. Jännitys kipristelee vatsanpohjassani. Meitä viedään eteenpäin, saamme uuden mahdollisuuden ja uutta tietoa meidän ongelmistamme. Kaikki kääntyy vielä hyväksi.

Uusi hoito alkaa syyskuussa. Nyt on elokuu. Syyskuu on tuossa noin, ihan vieressä, ihan lähellä. Toukokuun pettymys ja suru loittonevat koko ajan. Toukokuun aiheuttama väkevä pelko menettää koko ajan voimiaan, se heikkenee ja haalistuu, lakkaa hallitsemasta tunteitani, antaa tilaa toivolle ja innokkuudelle.

Ehkä tällä kertaa kaikki menee hyvin. Ihan oikeasti kaikki voi mennä hyvin. On meidän vuoromme yrittää ja meidän vuoromme saada mahdollisuus onnistua.

Hymyilen.

9 kommenttia:

Jadekivi kirjoitti...

Oi kuinka ihanaa!
Tai eihän IVF ikinä ole ihanaa, mutta ihana on se mahdollisuus raskauteen, joka muuten tuntuu niin epätodennäköiseltä.

Syyskuu on ihan pian <3
Ja tunnistan myös itsessäni tuon innostuksen. Se yllätti todella, kun luulin olevani vankka pessimisti näiden kaikkien vuosien jälkeen. Jostain syystä minäkin odotan nyt uutta hoitoa kuumeisesti, hymy huulilla. Vain punktiopelko hieman varjostaa ajatuksia.

Me aloitamme hieman ennen teitä, parin viikon päästä. Joten punktio ja siirto osuu syyskuun alkupuolelle.

Anonyymi kirjoitti...

Yess, onnea matkaan!

Ulla kirjoitti...

Jännittävää! Onnea matkalle <3 Hymy nousi huulille myös täällä :)

Ainu kirjoitti...

Jadekivi, on kyllä hassua, miten ihanalta tosiaan tuntuu mokoman rääkin odottaminen. Mutta tätä on odotettu niin kauan, että ei voi kuin iloita. Ja yrittää ottaa päivän kerrallaan vastaan. Punktio muakin pelottaa, mutta tässä on mukana niin monta muuttujaa, että kyllä siihen sekaan yksi punktiokauhukin mahtuu. Onnea matkaan myös teille. Jännää! <3

Kiitos anonyymi. :)

Ulmai, tää tosiaan on jännittävää, kiitos onnentoivotuksista. Hymyillään yhdessä. <3

Maria kirjoitti...

Tosi ihanaa että teille järjestettiin uutta aikaa! :) Kovasti tsemppiä! Jospa nyt onnistaisi!

Junna kirjoitti...

Voi että miten mahtavaa! Syksy onkin parasta aikaa vuodesta:)

Ainu kirjoitti...

Maria kiitos kannustuksesta. Sitä tässä nyt tarvitaan. :)

Junna, ehkä tämä syksy vähän hyvittää viime kevään ikävyyksiä. Ihania pimeneviä iltoja tiedossa, olen siitä ihan varma. :)

tuuba kirjoitti...

Mukava kuulla!
Mekin olemme "samassa veneessä", Synarela aloitettu ja punktio sattunee syyskuun alkuun. Joskin vielä täysin tietämätön olen mitä tämä kaikki todellisuudessa tarkoittaa, mutta se selvinnee tässä hyvinkin pian. Toivotaan että kaikki menee teillä hyvin.

Ainu kirjoitti...

Tuuba, olen hengessä mukana. Ja toivon teillekin pelkkiä hyviä käänteitä tulevaan. Jännitetään yhdessä.